Verhuisbedrijf Zwolle

Verhuisbedrijf Zwolle 

Het verhuisbedrijf waar u naar op zoek bent binnen Zwolle. Onze kernwaarden staan voor hard werken voor een eerlijke prijs. Door duidelijk te communiceren over de kosten, voordat wij beginnen. Kunt u niet voor een verrassing komen te staan.

Zo helpen wij maandelijks zo een 200 huishoudens met hen verhuizing. Dit loopt uiteen van een complete verhuizing. Maar kan ook een interne verhuizing zijn. Daarnaast is er een verhuislift in Zwolle te huur via ons. 

Het belangrijkste bij onze diensten is het leveren van ervaren verhuizers. Deze ondersteunen bij allerlei soorten taken en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. 

Benieuwd geworden naar de kosten en mogelijkheden van uw verhuizing? Neem vrijblijvend contact met ons op en geef aan wat de wensen zijn. Op de wensen zullen wij inspelen en een scherp aanbod op tafel kunnen leggen. 

Het aanbod van verhuizers in Zwolle is groot. Wij concurreren hier graag mee!

Verhuisdiensten Zwolle

Om een verhuizing op maat aan te kunnen bieden is het noodzakelijk om veel soorten diensten te hebben. Als verhuisbedrijf in Zwolle bevat dat de onderstaande diensten. Bepaal uw soort verhuizing en lees verder voor specifieke informatie vanuit VerhuisNed:

Wij hebben diverse specialisatie. Bekijk het overzicht hiernaast! Tevens zijn onze diensten ook te combineren en is het op maat maken van de dienst een must.

Specialisaties VerhuisNed

 • Particuliere verhuizing
 • Meubeltransport
 • Opslagruimte
 • Woningontruiming
 • Verhuislift
 • Piano verhuizen

Particuliere verhuizing Zwolle

Grotendeels van de verhuizingen die wij uitvoeren worden gedaan voor particuliere. Binnenkort verhuizen naar de nieuwe woning en kunt u hulp gebruiken? Onze verhuizers staan graag met een lege verhuisbus voor de deur en laden die in met uw inboedel. Vervolgens regelen wij het transport en laden wij de inboedel ook weer desgewenst uit.

De spullen zullen in de nieuwe woning worden geplaatst. Indien nodig kunnen wij ook de meubels (weer) monteren. Alles om ervoor te zorgen dat de nieuwe woning dezelfde dag nog klaar is om in te trekken.

Zakelijke verhuizing

Een bedrijfsverhuizing zit vaak een stuk complexer in elkaar. Hierdoor is het belangrijk dat er vooraf een aantal besprekingen zijn om alles goed door te nemen. Zodat bij uw bedrijf in Zwolle alles duidelijk is en wij een goede indicatie hebben van de wensen.

Hierbij zal het bedrijfsproces centraal moeten staan. Het doel is om deze zo min als mogelijk te verstoren. Samen maken wij een planning en brengen de medewerkers op de hoogte. Hierdoor kunnen ze eventueel helpen waar nodig. Het belangrijkste is de werkzaamheden voort kunnen zetten.

Een zakelijke verhuizing word dan ook wel een projectverhuizing genoemd. Het projectmatig benaderen van de verhuizing kan alles qua planning zo soepel mogelijk verlopen. Begin tijdig met het aanvragen van de verhuizing. Start vandaag nog om een vrijblijvend bezoek van ons verhuisbedrijf in Zwolle in te plannen!

Verhuizing op maat

Zoals wij dagelijks meemaken staat iedere verhuizing op zichzelf. Er zullen altijd aandachtspunten zijn die vragen naar een oplossing. Voor ons is het belangrijk om van te voren een bezoek te brengen aan de locatie en de inboedel te zien. Hierdoor kunnen wij onze verhuisdiensten op maat aanbieden. Als verhuizer in Zwolle weten wij dan ook precies welke obstakels genomen moeten worden en hoe de inboedel veilig verpakt dient te worden.

Is er specifiek verhuismateriaal nodig is om bepaalde meubelstukken of apparatuur te beschermen? Dragen wij daar zorg voor.

Mocht het zo zijn dat niet alles eenvoudig naar buiten kan worden gebracht en er geen lift aanwezig is. Dan zorgen wij voor de aanwezigheid van een juiste verhuislift. Ook het regelen van een eventuele parkeervergunning zullen wij tijdig doen.

Alles zal in het werk worden gesteld om op de verhuisdag zelf in 1 keer door te kunnen pakken. Een goede planning is hierbij cruciaal. Vooraf zullen wij ook om assistentie vragen waar nodig.

Verhuiskosten Zwolle

Om een keuze te kunnen maken bij het inschakelen van een verhuisbedrijf in Zwolle zijn de kosten een belangrijke factor zijn.

De kosten zullen worden samengesteld worden door het gebruik van onderstaande services:

 • Onze verhuizers
 • De verhuisbus
 • Eventuele verhuislift
 • Verhuismateriaal (verhuisdozen + bubbeltjetfolie etc)

Er zijn natuurlijk een aantal bespaartips. Deze zijn verder op de pagina te lezen.

Welke factoren bepalen de verhuiskosten?

Liever nog geen contact met een verhuisbedrijf? Maar toch een idee te krijgen van de verhuiskosten. Houdt rekening met de volgende aspecten die de kosten zullen bepalen.

 • Grootte van de inboedel
 • Bereikbaarheid van locatie in Zwolle
 • Eventuele voorrijkosten en/of parkeervergunning
 • Afstand tussen de beide woningen
 • Behoefte van opslagruimte
 • Inzet van een verhuislift

Het is mogelijk om VerhuisNed op locatie langs te laten komen en een vrijblijvende offerte op te laten stellen. Het voordeel is dat wij dan een duidelijk beeld hebben en de prijs concreet kunnen bepalen.

Uurtarief van een verhuizer

Voor een verhuizer in Zwolle ligt het uurtarief rond de 25 a 35 euro. In sommige pakketten is het mogelijk om tegen een scherper tarief het aan te bieden. Bijvoorbeeld in combinatie met een verhuislift of verhuisbus

DienstenKosten indicatie
(De)Montage meubels€35,- per uur
Dozen in- en uitpakken€30,- per uur
Verhuislift huren (inclusief verhuizer)€160,- voor dagdeel
Tijdelijke opslagruimteVanaf €10,- per dag
Complete verhuizing < 20m3€250,- tot €1.250,-
Complete verhuizing 20m3+Vanaf €1250

Goedkoop verhuisbedrijf Zwolle

Vaak krijgen wij de vraag om de verhuizing voor een laag budget uit te voeren. Als verhuizer in Zwolle zijn wij scherp geprijst en zeker goedkoop in verhouding met andere verhuisbedrijven! Dit betekend niet dat er ingeleverd moet worden op kwaliteit.

 • Ervaren verhuizers = veilig verplaatsen van de inboedel
 • Zelf helpen bij de verhuizing = geld besparen
 • Inboedel verzekerd tijdens de verhuizing
 • Afspraken nakomen = niemand laten wachten

Het laten uitvoeren van de verhuizing middels VerhuisNed.nl is mogelijk voor ieder budget. Hierbij zal een volledig ontzorgde verhuizing meer kosten met zich mee brengen. Er zal in dit geval geen hulp nodig zijn van uzelf of vrienden.

Wanneer het budget wat kleiner is. Pak de dozen vooraf zelf in. Zorg dat zoveel mogelijk ready-to-go is op het moment dat onze verhuizers aankomen.

Daarom is een verhuizing in Zwolle laten uitvoeren voor iedereen beschikbaar. Natuurlijk is het ook altijd nog mogelijk om zelf de verhuizing uit te voeren. Dit is altijd nog de goedkoopste manier. Let er wel op dat zonder tussenkomst van ons de inboedel wellicht niet verzekerd is.

Opslagruimte Zwolle

Niet in alle gevallen is de nieuwe woning direct beschikbaar. De inboedel zal tijdelijk opgeslagen moeten worden in een opslagruimte. Gelukkig beschikken wij over een flexibele opslag en kunnen wij u hierbij helpen.

Verhuis en opslag

Om de woning op tijd op te leveren kan er gekozen worden voor onze dienst ‘Verhuis en Opslag’. Hierbij stallen wij de inboedel tijdelijk op in onze opslagruimte nabij Zwolle. Deze dienst kan gebruikt worden wanneer: 

 • Er een gat zit tussen oplevering van beide woningen
 • Bij een grote verbouwing
 • Tijdelijke overbrugging van een huurwoning

Een opslag kan variëren van enkele dagen tot meerdere maanden. Daarbij kan het formaat verschillen van enkele m2 tot de gehele woningraad. 

 

Tijdens verbouwing

Bij een verbouwing kan het noodzakelijk zijn dat spullen verplaatst moeten worden om schade te voorkomen. Als bijvoorbeeld de vloer eruit gehaald zal worden en er geen ruimte is om de spullen te verplaatsen. Het inzetten van een opslagruimte is op dat soort momenten vereist.

Bij een verhuizing

Bij oplevering van uw oude woning halen wij de inboedel op binnen Zwolle. Komt de nieuwe woning vrij? Laat het on weten en wij zullen de inboedel op het nieuwe adres afleveren. Alles zal in overleg plaats vinden.

Verhuiscontainer

Liever zelf in controle blijven en de spullen inladen? Het bestellen van een verhuiscontainer in Zwolle is hiervoor de oplossing. De container zal voor de deur geplaatst worden en deze kan zelf worden gevuld. Vervolgens halen wij de verhuiscontainer op en plaatsen wij deze in onze opslag.

Wanneer het wenselijk is leveren wij deze container weer voor de deur van het nieuwe adres af en kan deze zelf uitgeladen worden. Hierbij verzorgen wij dus het vervoer en de opslag, het in- en uitladen kunt u zelf verzorgen. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een aantal verhuizers van ons in te schakelen. hiervoor brengen wij vrijblijvend een offerte uit met de diverse mogelijkheden. Om tenslotte de keuze bij u te leggen.

Verhuizen zonder stress? Schakel VerhuisNed in!

Wij verzorgen een verhuizing op maat. Compleet ontzorgt of specifieke diensten. Laagste prijs en verzekerd verhuizen. Geheel gratis en vrijblijvend brengen wij een offerte uit om het te bewijzen!

Verhuislift huren

Graag faciliteren wij iedere verhuizing. Hierbij is het hebben van een verhuislift essentieel. Overzicht wanneer een verhuislift ingezet zal worden:

 • Appartement op een bepaalde hoogte
 • Op moeilijk bereikbare plekken met grote meubelstukken
 • Door het gebrek aan een interne lift

Het is mogelijk om enkel een verhuislift met 1 bediende bij ons te huren voor een dagdeel. Daarnaast is een andere optie om een verhuislift in het totaal pakket af te nemen. Ook verzorgen wij voor het gehele plaatje van de verhuizing om uit te voeren.

Het huren van een verhuislift in Zwolle kan via VerhuisNed.nl. Bovendien kunnen wij tot een hoogte van 8 verdiepingen de verhuislift installeren en de spullen naar beneden halen. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Grote meubels als een bank
 • Een piano/vleugel
 • Verhuisdozen op deze manier direct in de verhuisbus te laden

 

Piano vervoer 

Het verhuizen van een piano (of vleugel) dient met precisie te moeten gebeuren. Om de binnenkant niet te beschadigen is voorzichtigheid geboden. Niet ieder verhuisbedrijf kan hierdoor een piano verhuizing uitvoeren. 

Onze verhuizers in combinatie met de juiste verhuisbus en bescherming. De piano kan binnen een dagdeel op de nieuwe plaats van bestemming staan.

Veelal moeten er enkele trappen genomen worden om de piano op te halen of af te leveren. Wanneer nodig zullen wij hiervoor ook een verhuislift inzetten. Vervolgens zullen wij alles in het werk stellen om de piano verhuizing in Zwolle probleemloos te laten verlopen.

Binnen no-time kunt u weer piano spelen op de nieuwe locatie. Zonder na te hoeven denken over het vervoer hiervan. 

Meubeltransport

Naast het uitvoeren van verhuizingen, is het ook mogelijk om ons verhuisbedrijf in Zwolle in te zetten voor specifiek meubeltransport. Hierbij kan een verhuislift ook helpen. Verder denk hierbij aan enkele meubelstukken die verplaatst moeten worden.

 • Bank
 • Wasmachine
 • (Dressoir) Kasten

 Bovendien is ieder meubelstuk met de verhuislift naar beneden te krijgen.

Bespaartips

Om voor ieder budget toegankelijk te zijn. Vinden wij het belangrijk om enkele bespaartips te delen. Op deze manier is het mogelijk om ook uw verhuizing voor een leuke prijs te verzorgen.

De grootste kostenpost waar op bespaard kan worden zijn onze verhuizers zelf. Het minder inzetten van onze verhuizers levert direct een bespaar op. Punten waar zelf de verhuizer kan worden uitgehangen.

 • Inpakken van de verhuisdozen
 • Demonteren van alle grote meubelstukken (bedden)
 • Deel van de inboedel verkopen die niet in de nieuwe woning passen
 • Helpen met uitladen en het op de juiste plaats zetten op het nieuwe adres

Inzicht krijgen in de exacte kosten. Om te Beginnen vraag een gratis verhuisofferte bij ons aan. Daarna kan op basis van de offerte worden besproken waar op bespaard dient te worden en kunnen wij mee denken met uw verhuisbudget. Uit eindelijk zullen we een aanbieding op maat aanbieden.

Verhuisbedrijf in uw regio!

Bent u onverhoop hier gekomen en zoekt u niet een verhuisbedrijf in Zwolle? VerhuisNed is een landelijke verhuizer en in ons werkgebied kunt u de regio’s zien met onze verhuizers. Selecteer uw regio en kijk wat wij voor u kunnen betekenen!

Handige externe websites

Benieuwd naar de exacte kosten en mogelijkheden?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. Onze Verhuizers uit de regio geven gratis advies!

Onze klanten zijn tevreden met het resultaat!

Een score van 8.7 en meer dan 92% beveelt ons aan bij vrienden

Meer weten over uw verhuizing?

Ontvang onze tarieven op de mail en vergelijk de kosten.