Wie zijn wij?

Een verhuisbedrijf die richt op de regionale verhuizers inzetten op de juiste verhuizingen. Binnen ons bedrijf hebben wij verschillende specialiteiten en de daarbijbehorende verhuizers.

Inschakelen voor reguliere verhuizing

Grotendeels van de verhuizingen door VerhuisNed.nl worden uitgevoerd voor particulieren. Dit kan een verhuizing op korte of lange afstand zijn, ook bij randzaken kunnen wij helpen in uw verhuizing.

Het correct uitvoeren van de verhuizing staat centraal. De ervaring zorgt ervoor dat we alles snel maar zorgvuldig kunnen doen. Wij beschermen uw inboedel.

Verhuizers met certificaat

Niet zomaar iedereen mag verhuizingen bij ons uitvoeren. Het dienen vakbekwame verhuizers te zijn, welke aantoonbare certificaten hebben. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

Al 25 jaar in het vak

Naast het uitbreiden van onze diensten, zijn wij ook gegroeid in de regio. Nu hebben wij diverse vestigingen om zodoende nog iedereen van een goedkoop verhuisbedrijf te kunnen voorzien.

Dankzij jullie (toekomstige) tevredendheid, kunnen wij ons bedrijf laten groeien. We staan graag klaar voor iedere soort verhuizing, van klein transport tot gehele verhuizing uit handen nemen.